Jul på Sjov.dk

Spænding, hygge og traditioner

Traditioner og hygge i forbindelse med julen er med til at binde familierne sammen i Danmark. Det kulminerer med juleaften, julemiddagen og gaverne. Men især for børn er opbygningen af stemningen i december frem mod juleaften er lige så vigtig for at skabe de gode minder i børns liv og fordele spænding, gælde og forventning over flere dage.

Julekalendere, kalenderlys, jule-TV, julepyntning, juleindkøb, juletræer, julemad, julesang, gaveindpakning, gæster – der er masser af muligheder for at lave små begivenheder og traditioner og højtidelige øjeblikke for de små.

Kalenderpakke – 24 små gaver

På Sjov.dk er det mest gavedelen vi er blandet ind i forbindelse med julen. En af vores kæpheste er, at det ikke nødvendigvis er de største gaver børn sætter mest pris på. Store gaver underjuletræet kan bestem skabe meget glæde, men somme tider drukner de lidt i al virakken på selve juleaften, hvor der er så mange indtryk der skal fordøjes og tit så mange pakker der skal pakkes op.

Små gaver kan gives i hele december, enten som del af en kalenderpakke, en adventskalender, i en julesok eller bare som en lille ting en gang imellem fordi det snart er jul. Her er det ikke kun selve gaven, der skaber glæden, men lige så meget overraskelsen, spændingen og tanken bag.

På Sjov.dk har vi masser at små ting til 10 og 20 kroner man kan give i december. Du kan også købe en masse blandede ting og give i en stor pakke. Eller du kan købe en kalenderpakke med 24 små gaver, dem har vi i forskellige prisklasser med blandende ting – fordi det er 24 små ting du køber i én handel får du en meget stor rabat i til at købe dem enkeltvis.

Indpakning af gaver

Vi tilbyder forskellige former for indpakning på Sjov.dk:

Som standard pakker vi tingene i forsendelseskasser, kuverter med bobleplast, forsendelsesposer eller bølgepap alt efter hvad der passer bedst til varen. Emballagen er inkluderet og betales altså af Sjov.dk.

I november og december tilbydes desuden følgende indpakninger:

Små gaver kan pakkes i farvede papirspose op til 10×15 cm, lukket med “God jul” klistermærke. Kan tilvælges gratis i forbindelse med checkout.

Ved køb over 249 kr. Større gaver pakkes ind i gavepapir med “God jul” klistermærke på. Kan tilvælges gratis i forbindelse gratis med checkout.

Ved købe af en kalenderpakke giver vi gratis fem papirsposer med i forskellig størrelse som du kan genbruge.

Køber du en kalenderpakke med indpakkede gaver er hver gave pakket i en lille papirspose lukket med “God Jul” klistermærke – klar og parat.

Bytte af julegaver

Alle julegaver byttes frem til den 15. januar.