Persondatapolitik

Persondatapolitik (GDPR) – for Sjov.dk
Opdateret 13/05/2019 af Michael Dalmer

Introduktion
Cookies
Personoplysninger
Sikkerhed
Formål
Periode for opbevaring
Videregivelse af oplysninger
Transportører
Indsigt og klager
Få udleveret og/eller overført dine data
Ansvarlig
Versioner

Introduktion

Denne persondatapolitik gælder for indsamling og behandling af personoplysninger i forbindelse med din kontakt/køb hos Sjov.dk. Den dataansvarlige for Sjov.dk er Lavpris Kram v/ Heidi Willumsen.

Når du selv giver personoplysninger til Sjov.dk på vores hjemmeside, accepterer du, at disse personoplysninger bliver behandlet i henhold til nedennævnte beskrevne processer.

Når du besøger vores hjemmeside indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre indhold på hjemmesiden.

Ønsker du ikke at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se afsnittet Cookies) og undlade videre brug af hjemmesiden. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Vores hjemmeside bruger ”cookies”, som er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Ønsker du at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Hvis du sletter eller blokerer cookie kan du risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt samt manglende adgang til indhold.

Hjemmesiden kan indeholde cookies fra tredjeparter, der omfatter:

Statistik og markedsføring
Google Analytics, Google Adwords, Google Shopping, Facebook

Brugeroplevelse, kundeservice og sociale medier
Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, YouTube

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer.

Det sker, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, registrerer dig som bruger, øvrig brug af services eller foretager køb via hjemmesiden.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på.

Kun i det omfang du selv giver tydeligt samtykke til og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, adresse, e-mail, telefonnummer og fødselsdato. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login, tilmelding til nyhedsbrev eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Personoplysninger opbevares udelukkende på sikre servere inden for EU.

I praksis er det ikke muligt at etablere 100% sikkerhed, og vi kan derfor ikke garantere, at oplysningerne er helt beskyttet mod nogen, som vil lykkedes med at omgå sikkerhedsforanstaltninger og skaffe sig adgang til oplysningerne. Du afgiver herefter dine personlige oplysninger på eget ansvar, men vi har taget omfattende sikkerhedsmæssige foranstaltninger for at passe på dine oplysninger.

Det er kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, som har adgang til dem. Alle vores medarbejdere er underlagt tavshedspligt.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som eksempelvis at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold på Sjov.dk og til at kommunikere med dig.

Periode for opbevaring
Dine oplysninger, som er indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev slettes, når du framelder dig nyhedsbrevet, medmindre vi har et andet grundlag for at gemme og behandle oplysningerne.

Øvrige oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når der ikke længere er et relevant formål med opbevaringen af oplysningerne.

Perioden afhænger af oplysningens art og om oplysningen er givet i forbindelse med køb eller andet samtykke og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes, da dette varierer.

Ønsker du at vide hvor længe vi gemmer netop dine data, skal vi bede dig om at kontakte os.

Videregivelse af oplysninger

Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet udvikling, teknisk support og forbedringer af vores hjemmeside, udsendelse af nyhedsbreve samt målrettet markedsføring, herunder re-targeting.

To af disse databehandlere, Google Analytics v/Google LLC. Og Facebook Inc. er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45.

Kopi af Google LLC’s certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI

Kopi af Facebook Inc.’s certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC

Du kan se mere om hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittene om ”Cookies” og “Transportører”. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering, markedsføring med henblik på salg samt selvfølgelig levering af eventuelle ordre.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Videregivelse til tredjeparter i videre omfang kan også finde sted, hvis dette er påkrævet i medfør af ufravigelige lovkrav eller myndighedskrav.

Transportører
Vi bruger fragtfirmaer til at levere din ordre. I den forbindelse videregives oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker til den eller de fragtfirmaer, der bruges til at levere din ordre.

Vi bruger nedenstående fragtfirmaer til leveringer i Danmark:

Post Danmark
Dansk Avis Omdeling (DAO)
GLS Denmark

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at konkrete oplysninger om dig anvendes.
Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger,der behandles om dig, er forkerte eller vildledende har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Hvis du har sendt en anmodning om ovenstående, har vi 4 uger til at udlevere/rette/slette oplysningerne. Når du har fået udleveret oplysninger, kan du tidligst anmode om oplysninger igen 6 måneder efter din tidligere anmodning.

Ønsker du at klage eller søge indsigt, kan du kontakte os på info@lavpriskram.dk.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet, du finder deres kontaktlysninger på https://www.datatilsynet.dk/kontakt.

Få udleveret og/eller overført dine data
Du har i nogle tilfælde ret til at få personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

Ansvarlig for Sjov.dk:
Lavpris Kram w/ Heidi Willumsen
Fynsgade 29
6700 Esbjerg
Email: info@lavpriskram.dk

Versioner
Dette er version 1.1 af Sjov.dks persondatapolitik – 13/05/2019 af Michael Dalmer